FJORDHÄSTSTUTERI KRY

FOTOALBUM

26 december 2009

Lite härliga vinterbilder ska jag visa idag. Först en bild som Julia tog från Desoletts rygg, då vi gav oss ut på en liten tur med Peppe och mig på kälken och Unni i pulka efter, och Haldol drar oss allesammans, medan Julia och Desolett travade efter. Sen kommer ett par bilder som vi har fått från Ala framme i nya hemmet i Värmland, där hon ser ut att må gott. Någon vecka tidigare gick hon med sina båda systrar Desolett och Finja, och jag var tvungen att fota dem tillsammans (inte så svårt eftersom de trivdes så bra ihop). Till sist ett par bilder på Hangvar strax innan han for, dels bredvid kompisen Haldol, dels ensam.

15 december 2009

Jag har fått en hälsning från Ljosefins första föl Fina (inte född hos oss), och det var kul att se hur hon ser ut nuförtiden, så det får bli dagens första bild. Kompletterar med två bilder från kadriljen på Tranås ridklubb. Då de kommer från min film är de inte superbra, men jag är så stolt över hur bra Haldol och Desolett fixade detta, så ni får stå ut!

1 november 2009

Vi hade en egen familjehubertus anpassad efter Unnis tempo, och hon klarade Ljosefin. Till sist var det hon som fann svansen, och fick byta den mot en gose-räv, som raskt döptes till Hubertus. Mia på Desolett och Peppe på Muska var också med, och Helena följde "jakten" till fots, liksom de båda "icke-jakt-hundarna".

20 oktober 2009

Här kommer lite foton från träningstävlingen i mini-bruksridning: Unni på Sally (de vann!), Peppe på Desolett (kolla stilen!) och Ella på Zison (kolla örat vid pallen!).

27 september 2009

I all hast några bilder innan jag far till Italien för kurs, så nu blir det inga svar på mejlen på några dagar. Jag fick en bild av Jenny (som äger Indor) på spegelritten, så här kommer den. Hon hade också en fin bild på Humle. Sedan fyller jag på med en bild från vallanlgsprovet igår, då Humle fick omdömet Goda vallanlag och många vackra ord på vägen. På hemväg därifrån passade vi på att hälsa på Haldols hittills enda föl; dottern Humla u. Emla. Visst är hon snygg?! Hon rörde sig bra och verkar trevlig också!

24 september 2009

Nu kommer det några bilder från Vetlanda. Det är först Indor, sedan Ismo, och så två bilder på Haldol. Sen har vi Gandalf, och sist en bild på Pia och Ismo efter spegelritten (Julia hade redan ridit iväg då!).

8 september 2009

Fler bilder bjuder jag på idag. Först en bild på Alvedon Kry, som hans ryttare Alva Renström har skickat (men pappa tog bilden). Alva skriver att Alvedon är precis så härlig som alla som träffar honom verkar tycka! Sen kommer det bilder från SM, som vi fått av Ismos ägare Pia i Danmark. Det är två bilder på Julia och Desolett, och så Unni och jag på avslutningen, lagom trötta efter en lång helg, men med den fina NM-hästen i handen!

6 september 2009

Nu kommer det kort från våra tre titeltagare på kallblodsutställningen i Eksjö: Hangvar Kry - bästa fjordföl och bästa kallblodsföl, Haldol Kry reserv BIR och Muska BIR samt reserv BIS!

30 augusti 2009

Inte ett enda foto tog vi under vår fantastiska utställning i Eksjö, men vi får väl återkomma senare med bilder på våra utställningsvinnare. Idag passar jag istället på att visa ett par bilder på Indor, som var så duktig på treårstestet (resultaten finns nu på hans sida), bilden på Isodur på utställning i Skåne (foto: Michelle Andersson) och så några bilder från SM/NM i Vaggeryd: Malin Levin och Loranga (hon är halvsyster med Muska, då båda är e. Malte), Karin Bondesson och Mimer och sist dressyrfenomenet Athos.

16 augusti 2009

Sofia Jagbrant har skickat dessa jättefina bilder på Henja, så nu har jag fina bilder på båda ungstona från Brunnstorp. Tack för dessa härliga kort! (Rosetten är inte blå utan lila - den blågula klassvinnarrosetten sitter på andra sidan, och den här lila fick alla.)

10 augusti 2009

Jennika Smedberg har generöst delat med sig av foton, som dottern Ylva tagit på utställningen i Brunnstorp: Finja och jag får pris och gratulationer av den danske domaren Flemming Strange Hansen. Julia fick pris (delas ut av Lars-Fredrik Cederblad) för bästa uppvisare (junior), här med Henja, fast det var för visningen av Finja hon vann, och sist en huvudbild på Henja.

29 Juli 2009

Nu kommer några bilder från SM/NM. Det kan bli flera senare. Först invigningen (ser ni Desolett och Julia en bit bort?), sen Sindarve Magi och Desolett på framridning, och så bara Desolett och Julia. Tage och Inti följde dressyren, och sist ett porträtt på Ismo.

20 Juli 2009

Nya och gamla bilder igen, men mest nya idag. Två bilder på Desolett och Julia som tränar inför SM. Sen en bild på Henja bakifrån ute på skön tömkörningstur idag. Så lite föl; först Haldols förtjusande dotter Humla u. Emla, då hon var nyfödd i maj (foto från Emma Isacsson), sen vår Ala och Hangvar med Muska (så stor han redan blivit!). Till sist en bild på Inti, då han studerar träningen på ridbanan.

18 Juli 2009

Idag har jag tagit en massa bilder på Inti och på när Julia tränade med Desolett, men de har jag inte plockat in i datorn än, så här kommer en del andra bilder som skulle ha kommit för länge sedan, men bättre sent än aldrig. Det är Desolett som betar vid äppelblom, sedan hennes son Indor hemma i Dalarna och en skylt med "Djusa" som fanns inte långt därifrån. Så då måste jag ju också ta med bilden på Djusa som jag aldrig fick ut i våras. Sist Humle som vilar vid dörren.

Juli 2009

Här kommer några härliga julibilder. Det är 1. Muska och Hangvar på premiering i Kisa, då Muska fick sitt A, 2. Finja och Hangvar är bästa vänner och kliar varandra, 3. Ala spanar in Peppe, 4. Ljosefin och Finja betar ihop 5. våra härliga föl Ala och Hangvar 6. Humle och Ala kollar in varandra.